Tip os log ind
Mikkel Boni Kjeldsen er ny formand for Fermaten. I bestyrelsen sidder han sammen med næstformand Ulrich Gorm Albrechtsen, kasserer Lars Sørensen, Ove Rytter, personalerepræsentant Ole Juel Jensen, Rasmus Bang, Thomas Høeg og Mette Ullits Sørensen.
Foto: Pr-foto

Fra frivillig til formand for Fermaten

23. marts 2019, 08.08

Herning Mikkel Boni Kjeldsen har været frivillig på Fermaten i snart 25 år. Nu sætter han sig i formandsstolen.

Efter generalforsamlingen på Fermaten i sidste uge har spillestedets nye bestyrelse konstitueret sig, og i den forbindelse valgte Ove Rytter at trække sig fra formandsposten efter 10 år som formand for Foreningen Fermaten.

En enig bestyrelse valgte i stedet at indsætte Mikkel Boni Kjeldsen som ny formand, Ulrich Gorm Albrechtsen blev valgt som ny næstformand, mens Lars Sørensen fortsætter som kasserer.

- Efter snart 25 år som frivillig er jeg glad for at indtage en ny rolle, hvor jeg kan være med til at udvikle Fermaten yderligere, sammen med resten af de dedikerede frivillige og ansatte, udtaler den nye formand i en pressemeddelelse.

Afløses på koncert-posten

Mikkel Boni Kjeldsen er 42 år, og har været tilknyttet Fermaten som frivillig, siden han var 20 år, og han har således et indgående kendskab til stedets kultur og historie.

Gennem mange år har han været én af spillestedets frivillige ledere, der står for afvikling af stedets koncerter. Den post overlader Mikkel Boni Kjeldsen til en afløser med udgangen af forårssæsonen for selv at koncentrere sig om arbejdet i bestyrelsen.

Mikkel Boni Kjeldsen arbejder som grafiker på Bestseller i Brande og bor i Herning sammen med sin hustru, Tina, der også er tidligere frivillig på Fermaten.

Fermaten takker i pressemeddelelsen Ove Rytter, der gennem 10 år har ydet en stor og uvurderlig indsats som formand.

Ordet er ditMere Herning