Tip os log ind
Isaac Hempstead Wright blev castet til rollen som Bran Stark i hitserien Game of Thrones, da han var 10 år, og siden har fans fulgt hans udvikling fra barn til voksen. I dag, tirsdag 9. april, fylder han 20 år. Foran sig har han hele livet og bag sig en central rolle i en af verdens mest populære tv-serier. ?
Foto: Ritzau Scanpix

Fra dreng til mand, mens verden har kigget på

Som 10-årig blev han castet til en af verdens mest populære serier, og siden har verden set ham vokse op. Isaac Hempstead Wright fylder 20 år i dag, 9. april
09. april 2019, 18.37

20 Han har spillet karakteren Bran Stark, lige fra det første afsnit af den internationale successerie Game of Thrones blev sendt i USA i april 2011.

Siden er han vokset op med rollen, mens fans verden over har slugt den ene sæson efter den anden.

I dag, 9. april, fylder den engelske skuespiller Isaac Hempstead Wright 20 år.

- Når jeg ser på det retrospektivt, kan jeg se, hvor fucking mærkelig min barndom har været. Det er bogstavelig talt min ungdom, sagde han for nylig til den britiske nyhedsavis Daily Mail.

- Jeg er blevet en mand på Thrones.

Enhver historie har en ende

Den ottende og sidste sæson af Game of Thrones får premiere mandag 15. april på HBO Nordic.

Selvom den unge skuespiller kalder det »bizart«, at slutningen på Game of Thrones nærmer sig, mener han alligevel, at tiden er inde.

- Det her er det absolutte højdepunkt for Thrones, og det er netop sagen. Det er en historie, og historier har deres slutninger, sagde han til Daily Mail.

- Vi kunne lave 10 sæsoner mere af det her, og folk ville se det, og alle ville tjene mange penge, men det er på tide, at historien ender.

Hans skuespilkarriere slutter dog ikke her, men Hempstead Wright vil gennemføre universitetet først. Han har tidligere læst musik og matematik på universitetet i Birmingham, men endte med at droppe ud, fordi berømmelsen blev for meget. Han fik tildelt en betjent, som fulgte ham rundt på campus.

Når Game of Thrones slutter, har det unge stjernefrø bestemt sig for at læse neurovidenskab.

- Jeg vil gerne have muligheden for at gøre noget selv. Jeg har været en del af den her store maskine i så lang tid, og alligevel er det her begyndelsen på mit liv, sagde han til avisen The Telegraph for nylig. /ritzau/

Ordet er ditMere Navne