Tip os log ind
Arrangørerne mener, at deltagerantallet var rekordstort til Sørvadløbet 2018. ?
Foto: Privatfoto

Forrygende Sørvadløb

07. juni 2018, 10.42

SØRVAD Sørvadløbet 2018 fandt sted i mandags, men arrangørerne har endnu ikke fået armene ned. Hele 311 deltagere havde nemlig fundet vej til start.

- Vi tror, at det må være deltagerrekord. Det var helt forrygende! Heldigvis havde vi bestilt ekstra løbernumre ... lyder det fra Lisbeth Nielsen fra Vinding Ungdoms- og Idrætsforening (VUIF), der arrangerer løbet.

Igen i år var der et bredt felt af deltagere, fra små størrelser i klapvogn og til nogle i den modne alder - nogle også i kørestol. Pokalen for største hold gik i år således til »Hjemmefutterne«. Der var dog også mange hurtige løbere. Den hurtigste tid på tre kilometer var 11:41 minutter. På fem kilometer var det 20:36. Og på 10 kilometer hed den hurtigste tid 41:32. Til næste år vil Sørvadløbet også finde sted på sin sædvanlige dato, dagen før grundlovsdag. Og til den tid skal løbets 40-årsjubilæum markeres.

- Mon ikke, der kommer en overraskelse eller to? Vi er allerede gået i tænkeboks og håber at slå rekorden igen til næste år, siger Lisbeth Nielsen.

Ordet er ditMere Vildbjerg