Tip os log ind
Brande Folkekor gav tidligere koncert i Haveoasen, men til forårskoncerten i Brande Kirke er det ikke bare dem, men også tre andre kor, der vil synge.
Foto: Privatfoto

Forårskoncert i kirken

Omkring 75 sangere står klar i kirken, når der er forårskoncert
19. maj 2018, 09.29

BRANDE Når kalenderen viser 24. maj og klokken slår 19.30 er der forårskoncert i Brande Kirke med kirkens kor under ledelse af organist Irma Andersen.

Brande Kirkekor, Korskolen, Brande Folkekor og Vokalensemblet, der tilsammen tæller omkring 75 korsangere, vil synge en række lyse og lette forårssange og -salmer.

Korskolen og kirkekoret har blandt andet en ny salme »Nu slår glæden ud med hånden« af Iben Krogsdal og Willy Egmose på programmet, ligesom de synger ældre kendte salmetekster i nye versioner. Folkekoret synger »Den grønne søde vår«, »Jeg ved, hvor der findes en have så skøn« og »Danmark, nu blunder den lyse nat«, medens Vokalensemblet synger om sommernatten i »Det er igen den fine lyse nat« og »Natten ser med milde øjne«.

Mette Hald og Jens Ole Jacobsen, der begge synger i Brande Folkekor og Vokalensemblet, vil synge »Kærlighedens Højsang« af Mogens Jensen.

Organist Anne Grethe Christiansen akkompagnerer korene og spiller desuden et stykke på orglet, medens sognepræst Arne Holst-Larsen kæder programmet sammen med små tekstlæsninger.

Hele koncerten rundes af med at kor og tilhørere sammen synger »Gak ud min sjæl, betragt med flid«.

Ordet er ditMere Brande