Tip os log ind
  • 1/: Rom er de små bilers og scooternes by. De smalle gader lægger bestemt ikke op til limousiner.
  • 1/: Amsterdam oser af hygge og sjove påfund.

Forår med Læserklubben i Europas storbyer

En storbyferie i foråret er altid et kæmpe energiboost. Et par af Læserklubbens yndlingssteder er Rom og Budapest
17. februar 2019, 16.00

Når Midtjyllands gader ligger regnvåde hen, skyerne trækker sig sammen, og der stadig ligger spor af afbrændte raketter og sporadisk julebelysning, er det tiden at gøre noget ved forårsplanerne, Vi trænger til lys, energi, varme og lidt kulør på tilværelsen. Vi trænger til at indtage Europas storbyer!

I Læserklubben er vi meget betaget af Ungarns hovedstad, Budapest, der er en god blanding af smuk og modig arkitektur, gode restauranter, et godt musikliv og gamle traditioner.

I Budapest er priserne stadig »østeuropæiske«, hvilket betyder, at man får ret meget for pengene.

Lækker mad - gode priser

På vores rejse 2.-6. april har vi stadig pladser, og her er det ungarskfødte Georg Sas fra Snejbjerg ved Herning, der er kyndig rejseleder. Dagene er fyldt op med sightseeing på både Buda- og Pestsiden. Vi kommer også uden for byen på en udflugt til det smukke »Donauknæ« og besøger også den hyggelige kunstnerby, Szentendre.

Nye spisesteder bliver opsøgt hver dag, så glæd dig også til madoverraskelser.

Seværdigheder i hobetal

Rom i foråret kommer vi altså ikke udenom. Temperaturen er behagelig på dette tidspunkt, så det er på med traveskoene, når vi udforsker Den Evige Stad i selskab med rejseleder Arne Doktor, der kender Rom ud og ind.

Italiens hovedstad er en af de mest fantastiske og mest besøgte byer i verden, og det er der helt klart en grund til. Alle veje fører til Rom, siger man, og det bør de også gøre.

Vi besøger Peterskirken, Forum Romanum, Katakomberne, Den Spanske Trappe og meget mere, når vi indtager Rom 4.-9. maj.

På turen til Holland 1.-5. april ser vi naturligvis blomster i hobetal. Vi besøger den fænomenale Keukenhof Blomsterpark, der med sine millioner af blomster, er verdens største af sin art. Men en dag på denne tur har vi dedikeret til Hollands hovedstad, Amsterdam. Med sine mange broer, kanaler og velholdte huse er Amsterdam et charmerende bekendtskab.

Du kan se alle vores programmer på hjemmesiden www.læserklubben.dk eller ringe til os på tlf. 96263756-57/87228469.

Ordet er ditMere Rejser