Tip os log ind
Maren Uthaug besøger mandag biblioteket i Videbæk.
Foto: Privatfoto

Forfatteraften med blogger og tegner

13. marts 2018, 12.28

VIDEBÆK Der er forfatteraften med Maren Uthaug på Videbæk Bibliotek mandag 19. marts.

Maren Uthaug er forfatter, tegneserieskaber og blogger. Hun tegner den daglige stribe til Politikens bagside. Har udgivet flere graphic novels fra samme univers som striben »Ting jeg gjorde«, ligesom hun står bag den populær »Marens blog«.

Maren Uthaug vil fortælle lidt om det at tegne og hendes daglige stribe til Politikens bagside. Efterfølgende vil hun blandt andet fortælle om den seneste nye bog »Hvor der er fugle«.

Maren Uthaug fortæller i et klart og enkelt sprog. Det er den evige historie om slægtens gang, fuld af længsler, afkald og fortvivlelse, men også med glimt af kærlighed og humor. Det er de nære relationer mellem mennesker, der optager romanen; man finder ikke lange naturbeskrivelser eller redegørelser for historiens begivenheder. Uthaug rammer sine personers tone godt, både i de mange mundrette replikker og i de passager, hvor vi får samme begivenheder fra forskellige familiemedlemmers perspektiv.

Det er oprørende at opleve forstillelsen og fejltolkningen mellem dem, der skulle stå hinanden nærmest. Men der er også noget befriende ved, at der altid findes et andet perspektiv.

Ordet er dit