Tip os log ind
Stemningen har været i topform både i Boxen og i byen under de seneste ugers VM i ishockey i Herning. På lørdag får du med Herning Folkeblad en hel sektion med stemningsbilleder fra sports- og folkefesten.
Foto: Flemming Hansen

Folkebladet hylder VM-festen og spillerne

På lørdag udkommer med Herning Folkeblad en ekstra sektion kun om VM i ishockey 2018
16. maj 2018, 17.46

Lørdagsavisen Det gigantiske sportsarrangement og to ugers folkefest med glade fans og herlig stemning har været en kæmpe oplevelse, som Herning aldrig glemmer. Vi synes, at både det sportslige og det folkefestlige er værd at se tilbage på og samle i et evigt minde om de glade dage i Herning i maj 2018.

Sammen med byens aktører siger vi derfor tak for VM-festen med at udgive »VM-Glimt 2018«. Til VM 2018 er der jo som til enhver anden god fest taget en masse stemningsbilleder. Og hvad er bedre end efter en festlig begivenhed at samle et udvalg i et fotoalbum til evigt minde.

Så vi har til sektionen på lørdag udvalgt en række af vores fotografers billeder fra de seneste ugers VM i ishockey i Herning og tager i glimt læserne med tilbage til både kampene på isen og jublen på lægterne, hyggestunderne og aktiviteterne i fanzonen i Boxen, stemningen og byfesten på Torvet og i midtbyen og et møde med nogle af alle de mange mennesker, der på den ene eller anden måde har været involveret i VM.

Vi hylder også de danske spillere - for de mange store oplevelser på isen i Boxen - med billeder af alle de mange spillere med ishockey-rødder i Herning: Frans Nielsen, Frederik Andersen, Nicklas Jensen, Oliver Bjorkstrand, Daniel Nielsen og alle de andre.

Så glæd dig til lørdags-sektionen. »VM Glimt 2018«. Den er god at hygge sig med i pinsen, og den er værd at gemme som et ekstra dejligt minde om de glade majdage i Herning i 2018.

Ordet er ditMere Sport