Tip os log ind
Peter Skaarup.

Flere indbrud skal opklares

14. maj 2019, 12.15

INDBRUD Kun fem procent af alle indbrud i danske hjem opklares. Det viser tal fra Rigspolitiet. Det er selvfølgelig fuldstændig uacceptabelt, og derfor ønsker Dansk Folkeparti at afsætte langt flere ressourcer til indbrudsopklaring.

Helt konkret ønsker vi at fordoble antallet af betjente, der arbejder med opklaring af indbrud. Vi foreslår samtidig at udvide strafferammen for indbrud helt op til 12 år i de groveste sager. Derudover vil vi have en permanent grænsekontrol og styrket kontrol ud af landet, så det bliver langt sværere at forlade Danmark med bagagerummet fuld af tyvekoster. Vi vil ligeledes afsætte penge til flere nummerpladescannere og bedre mulighed for at gemme oplysningerne, så de organiserede indbrudsbander kan stoppes og anholdes.

Der er brug for handling, hvis vi skal vende den alt for lave opklaringsprocent. Og det skal vi! Derfor lægger Dansk Folkeparti med en ny indbrudspakke op til disse helt konkrete tiltag, der skal styrke politiets indsats på indbrudsområdet og én gang for alle sætte en stopper for ubudne gæster.

Ordet er ditMere Debat