Tip os log ind
Medlemmer af »Fight For Forstanderen« til »prøvevalgkamp« i Herning med folketingskandidaterne Jens-Henrik Kirk og Søren Pape Poulsen i centrum..

Fight for Forstanderen

29. april 2015, 12.45

VALGKAMP Unge tror på ny konservativ kandidat til Folketinget og det er gode samt positive historier, som der er ved at blive skrevet om den 37-årige efterskoleforstander Jens-Henrik Kirk, der er opstillet folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti i Herning Kommune.

Det er historien om en mand, der efter offentliggørelsen af sit kandidatur har modtaget massiv opbakning samt historien om to unge, der sammen har mobiliseret flere end 150 unge, der alle vil kæmpe for at få Jens-Henrik Kirk valgt til Folketinget.

To af Jens-Henrik Kirks tidligere elever, Filip Kaas og Christopher Aagaard, har sammen oprettet en gruppe under navnet »Fight For Forstanderen«, hvor flere end 150 unge allerede har meldt sig ind. Fælles for alle er deres store tillid til samt tro på, at Jens-Henrik Kirk vil være en gevinst og et friskt pust på Christiansborg.

I forrige weekend indtog gruppen Herning, hvor ca. 45 unge fra gruppen kom og brugte en hel weekend for at køre »prøvevalgkamp« for Jens-Henrik Kirk, så kampagnen er rustet og klar når statsminister Helle Thorning trykker på valgknappen.

Jeg tror grundlæggende på, at unge besidder helt særligt drive og også gerne vil politik, hvis de har tillid til den person, der stiller op og kan forholde sig til personen og ved, at han er én, man kan regne med og stole på. Dette kan måske være svært at gøre med gennemsnitspoltikeren på Christiansborg, der har læst statskundskab og ikke har lavet andet i sit liv end et være politiker.

Jens-Henrik Kirk har gennem sine 10 år som efterskoleforstander haft utallige af unge på helt nært hold, som alle har oplevet hans passion for mennesker og stræben efter at gøre »hans« efterskole til Danmarks bedste efterskole. De unge vil gerne give ham en større platform, så han nu kan kæmpe for, at Danmark fortsat er verdens bedste land at bo i.

Ordet er dit