Tip os log ind
Siden 1991 har der været fest hos Margun Trædal i anledning af den norske nationaldag, og igen i år er alle norsk-sindede inviteret til hjemmet på Tvevadvej.
Foto: Søren Poder

Festlig norsk tradition

12. maj 2018, 06.53

SKIBBILD-NØVLING Er man herboende nordmand eller bare glad for Norge, så er det atter ved at være tid til at slå vejen forbi Margun Trædal på Tvevadvej i Skibbild-Nøvling.

Torsdag 17. maj er der nemlig norsk festivitas i anledning af den norske nationaldag, og siden 1991 har Margun Trædal åbnet sit hjem for alle norsk-sindede på denne dag, hvilket er blevet en tradition, der ofte trækker mange til.

Der er åbent hos Margun Trædal fra midt på formiddagen, hvor der er kaffe på kanden og tændt for fjernsynet med de norske kanaler. Folk medbringer både kage og andre gode sager, og om aftenen plejer der at blive tændt op for grillen. Det hele sluttes med et kagebord.

I Norge fejres dagen med store optog, hvor mange ifører sig deres nationaldragter, men i Skibbild-Nøvling foregår det mere afdæmpet, selv om humøret også her er højt. Alle norsk-sindede er velkomne til at komme og være med, understreger Margun Trædal.

Ordet er ditMere Aulum-Vildbjerg