Tip os log ind
  • 1/: Iben Buskbjerg Eskesen og Bo Eskesen sluttede påsken af med en tur på legepladsen med Mille på knap et år og Molly på to. Bo Eskesen har nogle feriedage her efter påske, mens Iben Buskbjerg Eskesen 1. maj begynder efter barsel.
  • 1/: En øl, en smøg, en snak og et grin. Det stanges der ud på »Vædderen« i Kibæk. Fra venstre Ivan Kylkjær, Karen Frandsen, Leif Dag og Leo Christensen.
  • 1/: Tømrermester John Østergaard vil gerne have lejet sin ejendom ved hovedvejen ud. Så det skal se godt ud - blandt andet med nymalede flagstænger.
  • 1/: Far Bo Eskesen har prøvet at fange laks i Vorgod Å her i påsken. Det er ikke gået så godt. I Børnesøen i Kibæk så han til gengæld masse af haletudser sammen med datteren Molly. ?

Ferien gynger på sidste grin

Hvad sker der i en helt almindelig lille by på en af de helligste helligdage i slutningen af en solrig påske? Avisen fandt tre bud
23. april 2019, 09.20

KIBÆK Solen bager ned over Kibæk, men det er ikke mange stråler, der rammer de 10 mænd og kvinder, der står og sidder tæt på værtshuset »Vædderen«. Indehaver...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Kibæk