Tip os log ind
Lørdagens skoledag foregik på mange måder som en almindelig skoledag.
Foto: Privatfoto

Feldborg Frie Børneunivers fyldt med elever på en lørdag

Forældre og bedsteforældre var med i skole i Feldborg Frie Børneunivers
06. juni 2018, 10.18

feldborg På friskoler er der tradition for at holde åben skole for alle interesserede en gang om året.

Feldborg Frie Børneunivers har valgt at holde åben skole i sommerhalvåret, og i lørdags var der således arrangeret skoledag, der meget lignede en almindelig skoledag.

Skoleleder Annette Vejs fortæller, at der blev undervist i dansk grammatik og stavning. Noget foregik som løb uden for og andre gik til udsagnsords-bøjning i aulaen.

Der var også engelsk på skemaet med restaurantbestilling og grammatikleg, og der var natur-teknologi, hvor de yngste arbejdede med lego, og 4.-5. klasse prøvede at få både meget varme og meget kolde hænder.

- Som sædvanligt var tilslutningen til arrangementer på vores skole stor. Der var mange forældre og bedsteforældre og en del, der så skolen for første gang. Stemningen var god fra dagens start med morgensamling, som vi har hver dag, og i dagens anledning var flaget hejst. Pausen gik med snak, leg, hygge og hjemmebagt kage. Så nu er børnene og lærerne gået på velfortjent weekend helt indtil onsdag morgen, hvor alle skolebørnene tager på den årlige fælles lejrtur, sagde Annette Vejs efter lørdagens skoledag.

Ordet er dit