Tip os log ind
Den altid smilende og glade akademi-direktør, Claus Steinlein, skal fremover tegne FCM udadtil.

FCM's nye frontfigur: Den glade bornholmer

Claus Steinlein skal fremover tegne FCM udadtil
05. april 2012, 17.20

Det var Jens Ørgaard selv, der tilbage i år 2000 ansatte Claus Steinlein i FC Midtjylland. I går overtog den nu 40-årige bornholmer klubbens øverste post fra netop Ørgaard.

- Vi har arbejdet tæt sammen i mange år, og det er også vemodigt for mig, at Ørgaard stopper. Men samtidig er jeg sindssygt stolt over, at det bliver mig, der skal føre klubben videre, siger Claus Steinlein, der får titel af ordførende direktør.

Uændret strategi

Men selv om der kommer en ny mand for bordenden, bliver der ikke ændret på strategien.

- Jens og jeg har en forskellig stil og måde at gøre tingene på. Det bliver nok den største ændring set udefra. I stedet for Ørgaard bliver det nu den glade, smilende bornholmer, der tegner klubben udadtil, siger Claus Steinlein.

Travl tid venter

Direktionen har, siden koncerndirektør Søren Bach sagde sin stilling op i december, talt tre personer. Med Ørgaards exit er der nu kun to personer i topledelsen. Den nye direktør er da også klar over, at han har sagt ja til et meget travlt job. Men han er sikker på, at klubben står godt rustet til fremtiden.

- Både Søren Søe og jeg er jo familiemennesker, men vi er godt klar over, at der ikke bliver så mange ture til Baboon City fremover, griner Claus Steinlein og forklarer om kompetencerne:

- Vi har jo mig til det sportslige. Jeg har kørt et parløb med Ørgaard i mange år og har også lært de fleste agenter at kende. Og på det økonomiske område har vi så Søren Søe som vores egen Joachim von And. Det er ham, der har styr på pengene.

Ordet er dit