Tip os log ind
Cecilie Woller - her tidligere pååret, hvor hun jubler over Ynglinge-guld til FCM - kan juble igen. Hun var nemlig med på landsholdet, der vandt guld ved ungdoms-OL.
Foto: Tony Brøchner

FCM-spiller vandt OL-guld

Cecilie Woller sørgede for mål i finalekampen mod Rusland
26. august 2010, 10.56

FC Midtjylland-spilleren Cecilie Woller havde en stor andel i, at de danske ungdomslandshold i går sikrede sig guldet ved ungdoms-OL. Danskerne slog favoritterne fra Rusland med 28-26, og Cecilie Woller nettede seks gange. Det blev også til en scoring af Camilla Fangel - tidligere FCM-spiller - der nu optræder for Horsens.

Ikke meget tydede på en dansk sejr undervejs, da de rød-hvide var bagud 20-14 midtvejs i anden halvleg. Cecilie Woller spillede en stor kamp på playmakerpladsen. Specielt en underhåndsscoring i de døende minutter var af høj klasse.

Stærke russere

Landstræner Heine Eriksen fremhævede da også FCM'eren, efter guldet var i hus.

- Spillere som Amanda Brogaard og Cecilie Woller spiller vel deres bedste kamp nogensinde, men alle fighter og slås for sejren. Vi vinder vel 1 ud af 15 kampe mod de stærke russere, så dejligt at det lige skulle være i dag, sagde landstræneren, der leverer en fin stemningsrapport fra Singapore.

- Stemningen i hallen var forrygende, og rigtig mange med Kronprins Frederik i spidsen har været inde i omklædningsrummet og sige tillykke til os. Det kunne næsten ikke være bedre, siger Heine Eriksen.

Ordet er dit