Tip os log ind
Søren Reese (i hvidt) kæmper med FCM's Gustav Wikheim om bolden i en kamp for Viborg FF. Forsvarsspilleren har fået en femårig kontrakt hos »ulvene« - men udlejes også til AC Horsens.?
Foto: Claus Bonnerup/ritzau Scanpix

FCM shopper videre: Køber og udlejer Viborg-spiller

24-årige Søren Reese skifter på en femårig kontrakt - og sendes straks til AC Horsens
13. juni 2018, 11.00

Fodbold FC Midtjyllands danske mestre er tilsyneladende slet ikke færdige med at handle ind.

Tidligere på sommeren præsenterede »ulvene« den tyske offensivprofil Dominick Drexler, der er hentet for omkring 20 millioner kroner hos Holstein Kiel i 2. Bundesligaen.

I denne uge offentliggjorde FCM, at man har skrevet kontrakt med den canadiske midterforsvarer Manjrekar James, som i næste sæson udlejes til FC Fredericia i 1. division.

Tidligere i dag bekræftede FC Midtjylland så købet af Silkeborgs midtbanetalent Sammy Skytte, som i den kommende sæson sendes videre til Superliga-rivalerne fra AC Horsens.

Nu har mesterklubben atter udvidet spillertruppen.

Således har FCM givet Viborg-profilen Søren Reese en femårig kontrakt. Den 24-årige forsvarsspiller, der har spillet hos ærkerivalerne VFF siden 2015, skal ligeledes lejes ud til Horsens, hvor han trækker den gule trøje over hovedet i næste sæson.

- Søren er en duelstærk spiller, særligt i hovedspillet, og han er en type, som forsvarer frem i banen, hvilket altid sker med stort mod, siger FCM's sportschef Svend Graversen i en pressemeddelelse.

FC Midtjylland pointerer, at Søren Reese med tiden skal gøre en forskel på klubbens Superligahold.

- Nu får Søren mulighed for at udvikle sig yderligere i spillet med bolden på øverste niveau, og han har vist evnen til hele tiden at lægge på sit i forvejen høje niveau, siger Svend Graversen i skrivelsen.

Søren Reese har fortid hos blandt andre barndomsklubben Ingstrup, Vendsyssel og Blokhus FC, der i 2013 blev til Jammerbugt FC.

Yderligere handler kan være på vej hos FC Midtjylland.

De forsvarende mestre meldes tæt på at sikre sig Horsens' fysisk stærke midtbanespiller, Ayo Simon Okosun.

Ordet er ditMere Sport