Tip os log ind
Liniedommer Henrik Hansen (tv) forklarer dommer Jens Grabski Maae at han er ramt af kasteskyts fra FCM fans i Superligakampen Vendsyssel FF mod FC Midtjylland på Nord Energi Arena i Hjørring, mandag 11. februar 2019.. (
Foto: Henning Bagger/ritzau Scanpix)

FCM-fan sigtet: Ramte liniedommer med en dåse snus

Det var formentlig en 18-årig mand fra Ikast, der ramte liniedommeren i hovedet i mandagens superligakamp mellem FC Midtjylland og Vendsyssel
12. februar 2019, 12.21

Fodbold Halvvejs gennem første halvleg af FC Midtjyllands første forårskamp i superligaen, blev kampen afbrudt, da liniedommeren tog sig til hovedet. Han skulle være blevet ramt af kasteskyts fra FCM's fans lige bag ham.

Nu oplyser Nordjyllands Politi til tvmidtvest.dk, at de har sigtet en 18-årig mand fra Ikast for forseelsen. Ifølge politiet var det en dåse snus, der ramte liniedommeren.

- Vi har sigtet ham for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Han nægtede sig skyldig og ønskede ikke at udtale sig, siger politiets vagtchef til tvmidtvest.dk.

Kontrollørerne på stadion kunne efter kampen udpege den 18-årige mand som synderen.

I FC Midtjylland ser man på sagen med stor alvor.

- Det er en tåbelig og helt uacceptabel adfærd på den måde at bringe andre personers førlighed i fare. Liniedommeren skal selvfølgelig kunne passe sit arbejde uden at blive udsat for kasteskyts, siger FC Midtjyllands kommercielle direktør Jacob Jørgensen til tvmidtvest.dk.

Sagen er blevet indberettet til DBU. Når de har behandlet sagen, risikerer FC Midtjylland at få en bøde.

Ordet er ditMere Sport