Tip os log ind
Arul Thillainadara.

Fattigdom opstår gennem mindre integrationsydelse

11. december 2018, 14.30

INTEGRATIONSYDELSE Bedre økonomi er også vigtigt for indvandreres integration. De nyankommne til Danmark får en lav integrationsydelse, hvilket fører til begrænsninger, og der opstår problemer i deres familieliv. Det nye ydelsessystem vil ikke være særligt positivt for disse menneskers liv.

Flere nyankommne vil gerne arbejde og øge deres indtægt for at kunne leve et liv som andre, men selvom de søger arbejde, er det ikke alle, det lykkes for. Hvis integrationsydelsen nedskæres, vil den psykiske tilstand hos disse mennesker også blive påvirket. Det vil ikke kun være dem, men også deres børn, som vil blive ramt af nedskæringen.

Mange børn går til forskellige aktiviteter, som der ikke mere vil være råd til. Derved kan børns og unges fremtid blive negativt påvirket, da de uden aktiviteter til at udfylde fritiden med lettere vil kunne tiltrækkes af kriminelle miljøer, kriminaliteten i landet vil således være i fare for at øges. Flere af familiernes livsvilkår vil blive forringet og derved opstår fattigdom.

Integrationsydelse bør i stedet øges, så familierne får en bedre økonomi, og alle gode kræfter må forenes om at skaffe arbejde til dem, der kan arbejde. Det er mit ønske, at kommunen, regionen og Folketinget sammen vil bidrage til at forbedre disse forhold.

Ordet er ditMere Debat