Tip os log ind
 • 1/: Du kan se de forskellige vurderinger ved at bladre i billederne her.
  Foto: Fifa Futhead
 • 1/:
  Foto: FIFA FUTHEAD
 • 1/:
  Foto: FIFA FUTHEAD
 • 1/:
  Foto: FIFA FUTHEAD

Få overblikket: Sådan er FCM-spillerne vurderet i FIFA 19

Mens FIFA 19 først udkommer i slutningen af september, kan man allerede nu se, hvordan FCM-spillerne er blevet rangeret i FIFA-spillets Futhead
14. september 2018, 17.29

FODBOLD De fodboldglade FIFA-spillere vil formentligt allerede vide, at man i går, torsdag, kunne downloade demoen til FIFA 19. Og selv om FC Midtjylland ikke er blandt hold som Manchester United, Real Madrid, Juventus og flere topklubber, som man kan prøve i demoen, så er spillernes individuelle vurderinger i det kommende FIFA-spil blevet offentliggjort på futhead.com.

På angrebssiden må det mest iøjnefaldende være, at Gustav Wikheim og Awer Mabil scorer henholdsvis 91 og 92 i »pace«, som er et udtryk for deres løbehastighed, og som notorisk er et godt våben, når man spiller FIFA.

Vi iler videre til midtbanefolkene. Spiller man med FCM og får tilkæmpet sig et straffe, vil det være en god idé at sætte Jakob Poulsen til at skyde fra 11-meterpletten. Den også normale straffesparksskytte vurderes til 82 i den disciplin, mens hans frispark ligger på fornuftige 78.

Tometermanden Simon Okosun scorer hele 89 i styrke, så selv om han kun er blevet vurderet til 62 i »overall«, vil han helt sikkert kunne bidrage med lidt fysik på midtbanen.

Man gør desuden nok klogt i ikke at tackle for meget med Tim Sparv, da hans aggression er vurderet til 82. Men det er selvfølgelig endnu for tidligt at sige, om dommerne - også i FIFA - lader ham slippe for de mange advarsler ...

I forsvaret er det til dels værd at notere sig FCM's bedst ratede spiller med 75, Erik Sviatchenko, mens også billedet af en langhåret Alexander Scholz er et stærkt valg fra FIFA's side. Det kan virke mystisk, at den ellers så målfarlige Marc Dal Hende kun har fået sine afslutninger vurderet til 68, men det kan være, at han også i FIFA 19 overgår sine egne målscorings-evner.

På målmandsposten må Jesper Hansen være at foretrække som førstevalget - han er blevet vurderet til 74 i »overall«.

Ordet er ditMere Underholdning