Tip os log ind

Få nu den campingplads købt tilbage

10. januar 2018, 12.00

CAMPINGPLADS Kære Herning byråd og byplanudvalg!

Hvad gør I for, at Sunds Camping åbner igen til foråret 2018?

Jeg har med interesse læst indlæggene fra politikerne og andre i Herning Folkeblad, senest artiklen 8. januar hvor det fremgår, at Sunds Borgerforening skriver, at fastliggere er begyndt at flytte deres vogne og at de vil arbejde fo,r at campingpladsen kan åbne igen. Jeg mener, det er fint, at borgerforeningen går ind i sagen.

Med det er byrådet/politikerne, vi skal have fat i. De må nu træde i karakter og meddele borgerne og campisterne, hvad de agter at gøre. Jeg går stærk ud fra, de må have en plan.

Det har været byrådet og offentligheden kendt siden medio oktober 2017, at campingpladsen skulle lukkes 31.december.

Når politikerne flere gange i pressen fremhæver, at der på grunden er en klausul/servitut, der fastslår, at der skal være campingplads på grunden, må man gå ud fra, at politikerne allerede på det tidspunkt har sat deres jurister på sagen for at undersøge hvilke muligheder, politikerne har, hvis campingpladsen lukkes ned 31.december.

Hvis det er rigtigt, hvad der også siges i de politiske kredse, at der ikke er nogen sanktionsmuligheder, hvis campingpladsen lukkes ned og man lader grunden ligge hen og forfalde, så kan man jo desværre konstatere, at servitutten/klausulen ikke er det papir værd, den er skrevet på - og konkludere, at de valgte politikere på tidspunktet hvor kommunen solgte campingpladsen og servitutten blev lavet, ikke havde lavet deres hjemmearbejde godt nok!

Jeg har respekt for, at politikerne har forsøgt at løse problemet omkring en ny forpagtningsaftale via forhandlingens vej. Det er jo desværre ikke lykkedes, men I har jo længe vidst, at ejerkredsen, C.C. Contractor, Pondus i/s med Jan Vinter Laursen, som også er direktør for Bones i spidsen, har vist sig at være udenfor pædagogisk rækkevidde, så burde I kære byrådsmedlemmer have haft en plan, som I satte i værk 2. januar.

Så er det bare ikke godt nok, at sagen først bliver behandlet på et byplanudvalgsmøde 22. januar.

Kom nu i gang, kære politikere! Brug nu de småpenge og få den campingplads tilbagekøbt. I kan vel ikke forestille jer en kommune som Herning uden campingplads

Hvis der ikke sker noget nu, og campisterne har fundet en anden campingplads, hvor de starter til påske, tror jeg ikke, pladsen kommer til at genåbne. Men det er jo også det, ejerkredsen og Bones-direktøren håber på.

Ordet er dit