Tip os log ind
Brian Bruhn.

Et smart trick - til alle

11. januar 2019, 12.45

TOMME KANDER Er det ikke bare træls, når man kommer til en tom kande ved et kaffebord? Eller i hvert fald lidt irriterende.

Jeg har derfor et godt tip til, hvordan lidt færre kan få den oplevelse: Når du mærker, at kanden er tom, tager du lige låget af og lægger det ved siden af eller sætter det omvendt på toppen. Så kan de næste nemlig undgå at mærke efter og få sig en skuffelse - og i øvrigt kan dem, der skal fylde kanderne op igen, også se det.

Simpelt, ikk'?

Alligevel har vi tit så travlt med selv at finde en kande med noget i, at vi skynder os videre - og så hænger de næste på at få samme tomme oplevelse. Og de næste. Og de næste.

Og er der mon andre steder, hvor vi også har lidt mere travlt med selv at få - end at hjælpe den næste?

Mange gange kan vi måske finde lige så simple måder til at tænke på andre. Når toiletpapiret er udgået, når bilisten fra sidevejen gerne vil ind, når der ligger en smadret ketchupflaske i supermarkedet eller måske på større udfordringer.

For vel er tomme kaffekander et meget lille problem. De fleste vil jo nok slet ikke kalde det et problem. Men hvis vi nu starter med at få vanen med at tænke på andre end os selv dér - så kunne det måske brede sig.

Ordet er ditMere Debat