Tip os log ind
En skuffet Thomas Andersen følges af sine holdkammerater fra isen efter 2-5-nederlaget mod Esbjerg.
Foto: Tom Laursen


Esbjerg tævede Blue Fox

Personlige fejl og uskarphed over hele linjen betød, at Blue Fox tabte 2-5 til Esbjerg
04. november 2018, 17.13

ishockey Søndag eftermiddag var det blevet tid til den anden kamp i den nyrenoverede Kvik Hockey Arena. Esbjerg Energy var på besøg til den sidste kamp inden 10 dages landholdspause i Metal Ligaen.

Blue Fox tog føringen allerede efter tre minutters spil, da Lasse Lassen scorede i powerplay. Det rystede på ingen måde de vestjyske gæster, der udlignede to minutter senere - også i et powerplay.

Med tre minutter tilbage af perioden blev det 2-1 til Esbjerg, men inden første pause nåede Kristoffer Lauridsen at udligne i endnu et powerplay.

Anden periode blev én af dem, »rævene« gerne vil glemme. Esbjerg vandt perioden 2-0 efter grelle fejl af Blue Fox, der tilmed havde hele to minutter med fem mod tre uden at kunne score.

Et hav af udvisninger

Sidste periode blev en uskøn forestilling, der blev præget af mange udvisninger til begge hold. Der var flest til Esbjerg, men hjemmeholdet havde svært ved at blive rigtig farlig trods en spiller mere på isen.

Med små tre minutter tilbage fik Blue Fox endnu et powerplay og tog keeper Simon Nielsen af isen for at satse i seks mod fire. Det powerplay var kun lige afsluttet, da Blue Fox igen kom i overtal, men stadig uden at kunne score.

Med 42 sekunder tilbage på klokken stjal Esbjergs Max French pucken og scorede i det tomme net til slutresultatet 5-2.

En frustrerende eftermiddag i den ellers så fine hal for Blue Fox og Herning-tilskuerne,

Det er anden kamp i træk, at Blue Fox ikke formår at score i fem mod fem.

Næste kamp er ude mod Rungsted tirsdag 13. september.

Af Tom Laursen tom@herningfolkeblad.dk


Ordet er ditMere Sport