Tip os log ind
  • 1/: Bjørk Hansen, Silkeborg: - Vi skal hjem til Silkeborg. Jeg har netop været i Ikast Svømmecenter med min søn og en kammerat. Jeres svømmecenter her i Ikast er meget bedre end det, vi selv har, så jeg tager toget hertil. Det sker vel en gang i måneden. Før i tiden talte jeg med mange, når jeg kørte tog, men efter jeg fik børn, så bliver det ikke rigtig til samtale med andre. Der er en del, der taler en del i mobiltelefoner med andre, men det generer mig faktisk ikke.
  • 1/: Thomas Rasmussen, Ikast: - Jeg kører jo bare mellem Herning og Ikast, så jeg kan næsten ikke nå at få en snak i gang, så det gør jeg ikke. I øvrigt er jeg heller ikke specielt interesseret i at tale med andre på min korte rejse.
  • 1/: Martin Kjær Jensen og sønnen Nikolaj, Hørning: - Jeg slapper som regel af, når jeg kører i tog. Det sker ikke så ofte, og det er yderst sjældent, at jeg indlader en samtale med mine medpassagerer.
  • 1/: Valdemar Märcher, Silkeborg: - Jeg tager turen fra Silkeborg hver anden fredag. Jeg er typen, der ikke siger så meget og sidder for mig selv, så det er sjældent, at jeg taler med nogen i toget. Sådan er jeg nok bare. Jeg er ikke den bedste til bare at åbne mig.
  • 1/: Kate Nordahl, Ikast: - Jeg er på vej til Nørre Nebel. Det er ikke så ofte, at jeg er med toget. Det er situationen, der afgør, om jeg taler med andre i toget, men jeg har absolut intet imod at snakke med andre, også selvom jeg ikke kender dem i forvejen. Jeg er som lærer vant til at kommunikere med nye mennesker.

Er du tavs eller talende i toget?

Toget er ladet med tavshed på Ikast Station, hvor passagererne helst bare passer sig selv
09. maj 2019, 12.34

Ikast Der var engang, hvor der blev talt igennem på banegårde og i togvogne. Alt fra vejret til verdenssituationen blev vendt, mens man ventede på næste...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Ikast-Brande kommune