Tip os log ind
Eniig søger andelshavere, som vil stille op som kandidat til repræsentantskabet.
Foto: Pr-foto

Eniig søger 35 repræsentantskabsmedlemmer

Til foråret er der valg til energi- og teleselskabets repræsentantskab
11. oktober 2018, 11.48

HERNING Frem mod 31. oktober kan alle interesserede andelshavere stille op som kandidat til Eniigs repræsentantskabsvalg, som finder sted i foråret 2019. Det skriver Eniig i en pressemeddelelse.

Et af Eniigs valgområder omfatter 35.000 andelshavere i Herning Kommune samt blandt andet Videbæk, Skjern og Hvide Sande. Her skal der vælges 35 medlemmer til repræsentantskabet, som efter valget skal bestå af i alt 385 medlemmer.

- Vi er en andelsejet virksomhed, og det tager vi meget seriøst. Vi ser det som en styrke både for os og vores andelshavere. Det stiller helt særlige krav til vores tilgang til vores aktiviteter og involveringen af vores interessenter. Vi vil derfor gerne have en bred repræsentation af vores andelshavere i vores repræsentantskab, fortæller direktør Martin Romvig i pressemeddelelsen.

Lokale ambassadør

Repræsentantskabet er den øverste myndighed i Eniig, og som repræsentantskabsmedlem får man derfor en særlig rolle, hvor man blandt andet vælger bestyrelsen i Eniig a.m.b.a.

- Man skal ikke være ekspert i vores forretningsområder for at være med i vores repræsentantskab. Man skal bare være en helt almindelig borger og andelshaver og have lyst til at få et indblik i vores aktiviteter og i energi- og telebranchen. Derudover får man en vigtig dobbeltrolle, hvor man både er andelshavernes stemme i Eniig og ambassadør for Eniig i sit lokalområde, siger Martin Romvig.

Plads til mange nye

Eniigs repræsentantskab skal i forbindelse med valget vokse fra 330 medlemmer til 385. På grund af et naturligt frafald af nuværende repræsentantskabsmedlemmer vil repræsentantskabet dermed få mindst 142 nye medlemmer.

- Vi kommer til at stå med et stort repræsentantskab med både nye og gamle medlemmer til foråret, så det bliver et spændende netværk at være en del af. Og så er det jo også en mulighed for at få noget nyt på CV'et, siger Martin Romvig.

I Herning-området ønsker 18 af de nuværende repræsentantskabsmedlemmer at genopstille, og der skal derfor mindst 17 nye kandidater til for at nå i mål.

- Det er et rigtig spændende valg, vi står overfor. Mange af vores nuværende repræsentantskabsmedlemmer har været med i mange år, og nu bliver der så suppleret med en masse nye kræfter. Jeg er overbevist om, at det bliver en stærk kombination, hvor vi får et mangfoldigt repræsentantskab, der afspejler vores andelshavere. Præcist som det bør, siger Martin Romvig.

Ordet er ditMere Herning