Tip os log ind
Dizzy Mizz Lizzy lukkede Herning Rocker 2018 på store scene. Deres performance bestod til tider af epilepsifremkaldende lys, men var ofte helt nedbarberet så fokus var på musikeren og instrumentet.
Foto: Flemming Hansen

Endelig kom rocken - Dizzy Mizz Lizzy lukkede Herning-festival med spade og mere spade

Rock-folket havde medbragt luftguitaren til Dizzy Mizz Lizzy, som spillede sine sange hårdt og tålmodigt
27. maj 2018, 00.38

Festival Programmet til Herning Rocker i år har ikke budt på mange rock-bookinger. Til sidst fik rock-folket dog så hatten passede, da danske Dizzy Mizz Lizzy leverede et set der var nedbarberet til en rå og ligefrem omgang guitar-afstraffelse.

Bandet med forsanger Tim Christensen i spidsen leverede fuldendte udgaver af sange som »Forward in reverse« »Brainless« og »Waterline«, hvoraf flere spillede seks minutter eller længere.

Festivalpladsen lignede efterhånden en skraldespand, da Dizzy Mizz Lizzy gik på 22.45, hvor forladte ølkrus og shotsrør lå smidt over alt efter en lang dags komme. Det kunne publikum foran scenen helt sikkert ikke se, for sceneopstillingen bestod af et roterende og skarpt in-your-face lys, der lyste de mange nikkende og semi-blændede hoveder op.

Velvalgt afslutning

Dizzy Mizz Lizzy har en international lyd og gav deres sange god tid til at forløse sit potentiale denne aften, hvor rock-publikummet endelig fik, hvad de kom efter:

- Det er det her, jeg er kommet for. De spiller de sange fra dengang, det var dengang. Og de leverer hver gang, sagde Torsten Sandberg fra Holstebro, som kunne pifte imponerende højt mellem numrene.

Der var rødt fyrværkeri, og publikum spillede dedikeret på luftguitaren, mens de drak ud for denne gang.

Dizzy Mizz Lizzy var en velvalgt afslutning på Herning Rocker og som afslutning på en måneds fest i Herning by fra ishockey-VM over FCM-mesterskab til den hidtil største udgave af musikfestivalen.

Gad vide, hvad det næste bliver.

Ordet er ditMere Herning