Tip os log ind
  • 1/: Debbie Højmose fra Grindsted spiller den dejlige blomsterpige Eliza, og sjældent har hun haft så bred en accent, så professor Higgings må yde sit ypperste for at gøre en pæn dame ud af hende.
    Foto: Henrik Ole Jensen
  • 1/: Jørgen Lauridsen (i midten) spiller Alfred Doolittle, Elizas far, med charme og højt humør, så man ikke kan andet end elske den gamle drukkenbolt.
    Foto: Henrik Ole Jensen
  • 1/: Mathias Søgaard og Mads Mortensen, som henholdsvis professor Higgings og oberst Pickering, indgår et væddemål om blomsterpigen Eliza.
  • 1/: For 11. gang er det Kirsten Aastrup fra Vildbjerg, der står i spidsen for Teaterkompagniet som instruktør. Og kompagniets måde at modtage nye, og ikke kun lukke sig om det gamle, får hende til at vende tilbage år efter år.
    Foto: Henrik Ole Jensen

En syngede flot »fair lady«

Der er fart over feltet, god energi og endnu bedre sangstemmer, når Teaterkompagniets »My Fair Lady« bogstaveligt talt vælter ind på scenen i RemisenBrande
22. oktober 2018, 17.45

Brande Suffløren er sendt hjem. Kostumerne sidder, som de skal, og Alfred Doolittles næse er rødere end Rudolfs. Teaterkompagniet i Brande er klar til omdanne...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Brande