Tip os log ind
 • 1/: Den 63-årige talkshowvært Oprah Winfrey leverede en inspirerende tale under dette års Golden Globe-uddeling. Det har sat gang i rygterne om, at hun stiller op til præsidentvalget i 2020. ?
  Foto: Paul Drinkwater/ritzau Scanpix
 • 1/: Gennem 25 år var Oprah Winfrey med sit talkshow med til at sætte kontroversielle emner på dagsordenen. Hun er en stemme, folk lytter til, og hun har enorm stor indflydelse. Blandt andet var hendes støtte til Barack Obama med til at få ham nomineret som præsidentkandidat i 2007.
  Foto: Elise Amendola/Ritzau scanpix
 • 1/: - På mange måder har Oprah Winfrey alt dét, en drømmekandidat skal have. Alle ved, hvem hun er, og er endda på fornavn med hende, og samtidig har hun ikke nogen skeletter i skabet, for hun har altid brugt sig selv og trukket på egne erfaringer i sit show, siger lektor Mette Nøhr Claushøj.
  Foto: George Burns/Ritzau scanpix
 • 1/: Foruden at give penge til et hav af velgørende fonde har Oprah Winfrey også finansieret syv skoler i Sydafrika for at sikre uddannelse for fattige piger. - Piger og sortes rettigheder har altid ligget hende meget på sinde, og det var også det, hun kom ind på i talen ved Golden Globes, siger lektor Mette Nøhr Claushøj.
  Foto: Denis Farrell/Ritzau scanpix

En superstjerne med præsidentpotentiale

Oprah Winfrey er en af de mest indflydelsesrige kvinder i USA, og efter sin dundertale til dette års Golden Globe-uddeling spekuleres der nu i, om hun kunne blive den næste præsident. Men selvom hun kæmper for minoriteter og kvinders rettigheder, så kan det skade hendes omdømme, hvis hun går ind i politik, mener eksperter
14. januar 2018, 13.03

Der var stående klapsalver fra hele cremen af den amerikanske underholdningsindustri, da Oprah Winfrey for nylig leverede sin takketale til årets Golden Globe-...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind