Tip os log ind
Kristian Pihl Lorentzen.

En stram rød udlændingepolitik er en illusion

09. juni 2018, 07.30

UDLÆNDINGEPOLITIK Venstre har fået styr på udlændingepolitikken. I alt har vi indtil videre strammet 76 gange siden folketingsvalget i 2015.

Mette Frederiksen har bebudet, at hun også vil føre en stram udlændingepolitik, hvis hun skal danne regering. Men præcis som før valget 2011 kræver Socialdemokratiets støttepartier store lempelser af udlændingepolitikken. Mellem 2011 og 2015 betød det, at den daværende S-ledede regering lavede 45 lempelser. Uenighederne i rød blok er enorme. Det kom også frem i lyset ved Folketingets afslutningsdebat i onsdags, hvor de røde oppositionspartier - stik mod alle traditioner - ikke kunne samlet om en fælles vedtagelse.

Konklusion: En stram rød udlændingepolitik er og bliver en illusion. Et stort flertal af danskerne ønsker den faste og fair udlændingepolitik, som Venstre står for. Den politik kan Mette Frederiksen ikke levere, fordi hendes støtter i rød blok kræver en markant slappere udlændingepolitik. Det er vigtig viden forud for det kommende folketingsvalg.

Ordet er dit