Tip os log ind
Orla Østerby.

En nemmere hverdag for bilister ved Herning

15. marts 2019, 10.00

INFRASTRUKTUR Når politikere på Christiansborg skal fordele penge til de danske veje, opstår der altid et vist tovtrækkeri. Mange vil gerne have gjort noget ved problemerne i netop deres område. Derfor er der grund til at fejre, at det er lykkes at få lukket »motorvejshullerne« rundt om Herning i den nye aftale om Danmarks infrastruktur.

Er man vant til at bruge motorvejene omkring Herning, kender man til frustrationen over de to strækninger hhv. nord og syd for byen, hvor man pludselig skal ned i hastighed, fordi det for en stund ikke er motorvej. Det er unødvendigt. Særligt for de mange bilister, der bruger strækningerne hver dag. Ingen af os gider at spilde tiden i trafikken.

Når vi forbedrer vejene og investerer i vores infrastruktur, gør vi livet lettere for alle. Både virksomhederne, familierne og byen. I Det Konservative Folkeparti er vi godt tilfredse med, at der bliver prioriteret over 500 millioner kroner til dette projekt. Det er mange penge, men når det kommer til vores fælles veje, mener vi, det er pengene værd.

Ordet er ditMere Debat