Tip os log ind
Bilfirmaet Ejner Hessel A/S opretter sin egen afdeling for leasing og finansiering af biler. Det giver større fleksibilitet for kunderne.
Foto: Henrik Ole Jensen.

Ejner Hessel opruster på leasing

Bilkoncernen Ejner Hessel stifter nyt selskab for at gøre det hurtigere og nemmere for kunderne at få en leasingbil
17. maj 2018, 16.23

leasing Kunderne ønsker en fleksibel billøsning, og det kræver en fleksibel organisation. Derfor har bilfirmaet Ejner Hessel A/S med hovedsæde i Brande, hvorfra de forhandler biler i det meste af landet, oprettet datterselskabet »Hessel Finans«.

Administrerende direktør Bjarne Hessel oplyser i en pressemeddelelse, at markedet for leasingbiler har ændret sig markant i de senere år, og når kunderne ønsker mere fleksible løsninger, så kræver det også en finansieringsløsning, der kan matche.

Væk med stopklods

- Meningen med etableringen af vores eget leasing- og finansieringsselskab er, at vi ønsker at være mere agile i forhold til kundernes ønsker, siger administrerende direktør Bjarne Hessel og fortsætter, at lange beslutningsprocesser er blevet en stopklods.

Derfor har firmaet længe ønsket at afkorte de lange kommandoveje og beslutningsprocesser, som findes hos de eksisterende leasing- og finansieringsselskaber.

- Mange aktører i branchen taler om at være agile, men vi har af mange omgange oplevet det modsatte. Hvis vi skal kunne efterleve vores strategi og imødekomme markedets behov, når det opstår, mener vi, at etableringen af vores eget leasing- og finansieringsselskab er nødvendigt. Samtidig bliver det muligt for os at agere i dét tempo, som vi internt i virksomheden er gearet til, og således kunne være herre i eget hus, siger han.

Fortsat samarbejde

Etableringen af Ejner Hessels eget leasing- og finansieringsselskab er dog ikke enden på mange års samarbejde med eksisterende aktører i markedet.

- Hessel Finans er et godt supplement til de eksisterende løsninger, som vi ligeledes vil benytte os af fremadrettet, men nu får vi blot muligheden for at agere hurtigt og foreksempel iværksætte leasingkampagner med kort varsel, siger Bjarne Hessel.

I erkendelse af at det er godt at have erfarne kræfter ombord, når man begiver sig ud på nyt farvand, har Ejner Hesse A/S slået sig sammen med Santander Consumer Bank om det nye tilbud.

- Santander Consumer Bank har længe været en vigtig samarbejdspartner for os, og det vil de ligeledes være i fremtiden. Med mange års erfaring inden for området og nogle veludviklede IT-redskaber, har de en ballast og viden, som vi kan lære meget af, siger Bjarne Hessel.

Ordet er dit