Tip os log ind
Der er pæn interesse for de kommende lejligheder i Namaparken. ?Skitse: Arkitema Architects

Eftertragtede boliger

Halvdelen af lejlighederne i Nama Parken er allerede afsat
11. oktober 2018, 16.21

nørre-snede Omkring halvdelen af de kommende lejligheder i Nama Parken i Nørre Snede er allerede afsat.

Det oplyser Nørre Snede Byinvest ApS, der er bygherre og initiativtager til renoveringen af et cirka 12.000 kvadratmeter stort tidligere industriområde i Nørre Snedes centrum.

Nama Parken kommer til at bestå to nye punkthuse i Nørre Snede centrum med i alt 26 lejligheder i størrelser på 66-161 kvadratmeter. Lejlighederne udbydes som ejerlejligheder, og en del af lejlighederne købes af investorer med udlejning for øje.

Nedrivningen af de sidste ejendomme i området er netop afsluttet.

Ole Nørgaard Andersen, der er bestyrelsesformand for selskabet bag byggeriet, Nørre Byinvest ApS, siger, at der har været stor interesse for lejlighederne allerede tidligt i forløbet.

- Det er meget glædeligt, at vi allerede har afsat så mange dem. Lige nu er vi i den fase, hvor vi skal have de sidste brikker til at falde på plads. Vi forhandler med entreprenør og forventer snart at kunne indgå en aftale. På det tidspunkt fastlægger vi også endeligt hvilke køkkener, gulve og lofter, der kommer i lejlighederne, og vi vil få lavet nogle visualiseringer, som går helt i detaljer, så interesserede bedre kan se, hvad det er, de kan flytter ind i, siger han.

Byggestart til maj

Nørre Snede Byinvest forventer nu, at den valgte entreprenør vil kunne gå i gang med at opføre de to punkthuse omkring marts 2019, når arkæologer har undersøgt grunden, og når vintervejret er overstået.

Husene, der er tegnet af Arkitema, vil blive udført i kvalitetsmaterialer, og mange af lejlighederne vil få storslået udsigt mod flere verdenshjørner.

Der er også fremdrift i naboprojektet, Rosenhaven, som bliver etableret af boligselskabet Domea på den østlige del af den gamle Nama-grund og på Vinkelvej.

Domea har netop underskrevet den formelle aftale om køb af jorden med Nørre Snede Byinvest ApS. Aftalen er indgået, efter at Ikast-Brande Kommune principielt har godkendt, at der bliver opført 21 almene tæt-lav boliger på grundene. Ikast-Brande Kommune skal på et senere tidspunkt også godkende den faktiske udformning af byggeriet.

- Vi ser frem til at kunne tilbyde en række nye attraktive og tidssvarende udlejningsboliger i Nørre Snede. Der er god efterspørgsel efter boliger i ét plan i størrelser, der passer både til enlige, par og mindre familier, siger formanden for Domea Nørre-Snede, Kaare Graversen.

Domea skal igennem en udbudsproces, før der vælges entreprenør, og forventer byggestart på projektet i maj 2019

Ordet er ditMere Nørre Snede