Tip os log ind
  • 1/: Peter Fleborg startede i 1999 med at avle mink. - Jeg startede med 120 tæver. Det var det, man kaldte en baljefarm, fordi den er så lille, at man kunne have foderet i en balje, husker Peter Fleborg.
  • 1/: Ifølge Peter Fleborg føder mink kun én gang om året, som har noget at gøre med lyset. - Laver man fejl et år, så må man lave det om året efter, siger han. De bliver født sidst i april, så bliver de slået ihjel i november og man pelser dem så i november. Pelsen bliver solgt i januar, og restpelsen i september.
  • 1/: Mink er et nysgerrigt dyr. Fordelen med minkavl er ifølge Peter Fleborg, at man kan være minkavler til man dør. Det handler nemlig meget om erfaring, så kan man have nogle unge ansatte, som kan tage sig af det fysiske.
  • 1/: Et perfekt minkår er ifølge Peter Fleborg en kold sommer. - Så det har været et skodår i år, siger han med henvisning til den meget varme sommer. Han tror dog stadig på, at minkbranchen vil overleve, for som han siger: - Man går aldrig galt i byen af at komme i en minkpels og gummistøvler. Det er sgu pænt, sådan er det bare, siger Peter Fleborg.

Efter konkurs og skilsmisse: Snakker ikke med banken, men gerne med ekskonen

Halvering af minkpriser og store investeringer, der ikke kunne tjenes hjem, dannede grundlag for Peter Fleborgs konkurs. Men han lader sig ikke slå ud
11. december 2018, 13.50

Konkurs Efter en hård konkurs og en skilsmisse er der ikke længere en pensionsopsparing på kistebunden til Peter Fleborg fra Bording. Men livet går videre for...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Erhverv