Tip os log ind
Den afgående direktør i Herning-Ikast Håndbold, Jakob Mølgaard Christensen (tv), sammen med klubbens formand, Lars Gantzel Pedersen.
Foto: Flemming Hansen

Direktøren forlader Herning-Ikast Håndbold

HIH-direktør Jakob Mølgaard Christensen skal være partner i aarhusiansk virksomhed
18. januar 2019, 15.46

HÅNDBOLD I løbet af foråret skal Herning-Ikast Håndbold finde en ny direktør. Klubbens direktør gennem de seneste to et halvt år - og salgsansvarlige igennem i alt fire år - Jakob Mølgaard Christensen er blevet tilbudt partnerskab i det århusianske merchandisefirma MarkOn A/S, som han har valgt at takke ja til. Det oplyser Herning-Ikast Håndbold i en pressemeddelelse.

Jakob Mølgaard Christensen bliver dog på posten, indtil der er fundet en kompetent afløser, og bestyrelsen i HIH indleder nu en grundig søgeproces. Jakob Mølgaard bliver boende i Ikast, og det er i forbindelse med opsigelsen aftalt, at han efter sin fratrædelse overgår til en plads i bestyrelsen, som så vil blive udvidet.

- Jeg har været utrolig glad ved den arbejdsplads som har været mit halve liv gennem de seneste år. Jeg har i mere end 30 år været passioneret af håndbold, og det med at forene hobby, livsstil og arbejde har været en oplevelse og en rejse, jeg ikke ville have været foruden, siger Jakob Mølgaard i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Sammen med de ansatte, sponsorer, tilskuere, frivillige, bestyrelse, ejere og andre gode græsrødder, har vi skabt nogle imponerende resultater, samtidig med, at vi har formået at konvertere fra FC Midtjylland til HIH-konceptet. Det har været en udviklende proces, og jeg er glad for, at klubben har givet mig mulighed for at bevare kontakten til miljøet og alle de mange gode mennesker via et sæde i bestyrelsen, hvormed vi undgår at viden og erfaring kastes over bord.

Ordet er ditMere Sport