Tip os log ind
Gert Pilgaard Christensen har siden 2008 været direktør for Psykiatri og Social i Region Midtjylland.
Foto: Niels Aage Skovbo, Region Midtjylland

Direktør for Psykiatri og Social i regionen går på pension

Gert Pilgaard Christensen har valgt at gå på pension med udgangen af marts 2019
10. august 2018, 14.42

pension Efter 36 år inden for sundheds- og socialområdet i først Ribe Amt, derefter Ringkjøbing Amt og siden i Region Midtjylland har Gert Pilgaard Christensen valgt at gå på pension med udgangen af marts 2019, hvor han vil være fyldt 63 år.

- Gert har været med helt tilbage fra etableringen af Region Midtjylland, og vi kommer til at savne hans store overblik og hans analytiske evner, ligesom vi må sige farvel til en dygtig og beslutsom direktør, som har blik for både det strategiske og for den daglige drift, siger Christian Boel, koncerndirektør i Region Midtjylland, i en pressemeddelelse.

Stillingen som psykiatri- og socialdirektør slås op allerede i august.

Direktør Gert Pilgaard Christensen vil indtil sin fratræden fortsat være en del af ledelsen i Psykiatri og Social. Når en ny direktør er tiltrådt, vil Gert Pilgaard Christensen primært koncentrere sig om flytningen af Psykiatrien i Risskov til Aarhus Universitetshospital i Skejby og at færdiggøre Psykiatriens Hus i Aarhus.

Gert Pilgaard Christensen blev uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet i 1982.

Han har siden blandt andet været ansat i Ribe Amt og som sygehuschef på Tarm Sygehus.

I 1992 blev han udnævnt til kontorchef på sundhedsområdet i Ringkjøbing Amt. Siden har han blandt andet været psykiatrichef i Ringkjøbing Amt og distriktschef i Psykiatri Vest i Region Midtjylland - og fra 2008 direktør for Psykiatri og Social i Region Midtjylland, da tre distrikter blev samlet under ét.

Ordet er dit