Tip os log ind
De amerikanske spillere var blandt de heldige hotelgæster, der kunne snuppe sig en is efter træning.
Foto: Henrik Ole Jensen

Ding ding ding: Isbilen overraskede hockey-stjerner

Scandic fejrede det gode vejr og de ydmyge ishockey-gæster med is til alle
15. maj 2018, 10.33

Herning - Er det gratis? lød det forundret fra de amerikanske ledere, da ishockeytruppen frit kunne pege løs på menukortet på en hjemis-bil foran Hotel Scandic Regina.

Og det kunne Rikke Bøndergaard, hoteldirektør, bekræfte, og hun forklarede, at det var en blanding af det gode vejr, de fantastiske medarbejdere og de søde gæster, der havde fået Herning-hotellet til at give gratis is til alle.

På hotellet bor de danske landsholdsspillere samt de tyske, finske og amerikanske VM-mandskaber. Finnerne og tyskerne var også hurtigt med ude i køen, mens de danske spillere var til træning, da hjemis-klokken ringede.

- Jeg har lovet dem, at jeg lige køber et par kasser is ekstra, så de kan få, når de kommer tilbage fra træning, forklarede Rikke Bøndergaard, mens køen blev endnu længere, da også hotelansatte, politifolk og PET-folk havde lyst til en is i sommervarmen.

Ydmyge mangemillionærer

Spillerne studerede kortet bag på bilen nysgerrigt, inden de fandt frem til ønske-isene.

- Jeg aner ikke, om man har et hjemis-koncept i de andre lande, men en kold is i varmen kan jo altid bruges, smilede hun, mens de taknemmelige spillere og ledere takkede og gav hånd.

- De har været nogle helt utroligt flinke gæster, konstaterede hun om mangemillionærerne, der absolut ikke har stjernenykker.

- De er alle sammen nogle velopdragne og ydmyge drenge. Dem har vi virkelig været glade for at have som gæster, sagde Rikke Bøndergaard.

Hun ved ikke, hvilke af de fire hold, der bliver boende efter på onsdag, da det er her, at VM-slutrunden når til kvartfinalerne.

Det betyder et farvel til tyskerne og efter al sandsynlighed også danskerne, mens man endnu ikke ved om finnerne slutter på en af de to øverste pladser i puljen og dermed bliver i byen og spiller videre.

- Til gengæld kommer der så to andre hold fra puljen i København, og de skal efter al sandsynlighed bo her på hotellet, fortæller Rikke Bøndergaard.

Garant for sejr

Hun har haft travlt, men har trods alt nået at se to danske VM-kampe.

- Jeg har set åbningskampen mod Tyskland og kampen mod Finland. Især den sidste var en fantastisk oplevelse, siger hoteldirektøren, der dermed må udnævnes til dansk lykkemaskot, da de åbenbart altid vinder, når hun er i Boxen.

- Jeg hepper dem til sejr - og jeg har billet til den afgørende kamp mod Letland, så det skal nok gå, griner hoteldirektøren...

Ordet er dit