Tip os log ind
  • 1/: Henrik Engedahl (V), formand for Teknik- og Miljøudvalget - Vi har været i gang i 17 måneder. Det er gået ret hurtigt, hvis man sammenligner med andre kommuner. Jeg har været med til mange høringer og debatmøder. Sjældent har jeg oplevet så meget enighed, og jeg fristet til at sige, at der har været skuffende få høringssvar. Der har været stor opbakning, og man skal lede længe efter demonstrationsoptog. Tak for samarbejdet. Jeg glæder mig til, at der kommer en ansøgning om at få lov at bygge.
  • 1/: Annette Mosegaard (K), formand for Erhvervs-, vækst- og bosætningsudvalget - Når man kommer uden for kommunen, er de kritiske. Nogle siger næsten: »Hvordan kan I finde på det?« Vi jubler. Det er fedt at være med til, og hold fast, hvor bliver det godt.
  • 1/: Frank Heidemann (S) - Jeg har hæftet mig ved, at det bliver så flot, som det gør. Det bliver det ypperste, når det gælder arkitektur. Det kom til verden i sin tid, fordi vi som byråd stod sammen. Vi må godt rose os selv og vores personale. Vi ser fordele og klapper, når der er nogen, der vil gøre noget for vores kommune.
  • 1/: Simon Vanggaard (DF) - Jo flere postnumre man kommer væk fra Ikast-Brande Kommune, jo større bliver kritikken. Folk kan se muligheder her i Midtjylland. Jeg vil godt rose teknisk forvaltning: At det kan gøres på 17 måneder, det er flot.
  • 1/: Kasper Pauli Pedersen (S) - Jeg blev ringet op af en journalist og spurgt, om der ikke var nogen kritikere i Byrådet. Jeg svarede nej, og så kom næste spørgsmål: Har I slet ikke nogen fra Enhedslisten?
  • 1/: Henrik Kraglund (L) - Mange andre kommuner ville give deres ene arm for at tiltrække sådan et projekt. Det bliver en saltvandsindsprøjtning, og det vil få afledte effekter, som vi er ude af stand til at se for os i dag. Det får uvurderlig betydning for os.
  • 1/: Helle Mathiasen (V) - Det er et fantastisk projekt. Det har trukket nogle ressourcer på vores tekniske afdelinger. Det er en fantastisk mulighed for vores kommune, og vi kan allerede se en stigende interesse i Brande-området. Det her er kun begyndelse. Byggefasen vil udfordre os, og jeg har et lille pip: Der er noget med trafikbelastningen på Brandevej. Vi skal love hinanden, at vi har øje på de bløde trafikanter.
  • 1/: Kirsten York Helms (K) - Det her projekt er et eksempel på typisk Ikast-Brande-fandenivoldskhed.
  • 1/: Lotte Stoltenborg (L) - Det her er en gave til hele Midtjylland. Vi bliver et nyt center. Det bliver et æstetisk projekt. Vi kan nok ikke begribe, hvad det medfører sig.

Det siger politikerne om projektet

12. marts 2019, 11.10

...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Brande