Tip os log ind
Erling Præstekjær.

Det er useriøst

16. januar 2019, 12.30

LØSGÆNGER Der bliver i disse dage spillet VM i håndbold i Boxen, et kæmpe arrangement som jeg er sikker på, MCH er de rette til at løfte.

Løsgænger Lone Nielsen er meget imod, at Herning Kommune har bidraget til dette arrangement med 3,5 millioner kroner, en beslutning hun selv har været med til vedtage. Jeg synes, det er useriøst at gå ud og skyde noget ned, man selv har været med til at vedtage.

I 2014 vedtog byrådet at bevillige 150 millioner til MCH Timeworld, et projekt, som DF som de eneste stemte imod. Dengang stemte Lone Nielsen også for at bruge 150 millioner, fordi pengene ikke kunne bruges på varme hænder. Vi har allesammen en mening om, hvordan og hvad vi skal bruge penge til, om vi skal trække penge op af kassen og hvad vi bruger udviklingsfonden til, og jeg mener, vi skal have debatten om de ting.

DF har siddet med ved bordet og været med i budgetforliget de sidste fem år, hvert eneste år har vi haft ønsket om flere varme hænder med til bordet, så jeg er enig i ønskerne om bedre velfærd og flere varme hænder.

Der, hvor jeg synes, snoren knækker lidt, er, når Lone Nielsen prøver at score point ved borgerne ved at sige, hendes egen beslutning er forkert.

Ordet er ditMere Debat