Tip os log ind
Kim Durup.

Der skal ryddes op på Borgen

16. april 2019, 12.40

OPRYDNING - Hallo minister, Kan du høre mig?

Jeg er egentligt ikke sikker! Efterhånden går man rundt med en følelse af, at Christiansborg har fået høreværn på og er blevet pakket ind i vat. Kontakten til det rigtige Danmark er i hvert fald blevet gjort lydløs og en stigende frustration for borgerne i vores lille land er resultatet heraf!

De fleste folkevalgte sidder limet på deres taburet uden hverken erhvervserfaring eller kontakt med det rigtige Danmark.

Og helt ærligt, en folkevalgt politiker uden erhvervserfaring? Det svarer jo til at lade praktikanten stå for at lede byggeriet af de nye supersygehuse (og med tanke på, hvordan det går med netop dem, lader vi lige den tanke stå lidt)...

En parlamentariker skal selvfølgelig have erfaring. Det burde da være almindelig sund fornuft. Det ville jo give mening. En landbrugsminister, der var landmand, en sundhedsminister, der var læge, en klimaminister, som har rødder i f.eks. konsulentvirksomhed for grøn omstilling.

En minister kan ikke bare være minister. Og en politiker er ikke bare cand. mac. skrivebordsrytter. Uden erfaring fra det virkelige liv aner de jo ikke, hvordan landet påvirkes af beslutningerne fra Borgen og hvordan pokker skal vi så egentligt kunne forvente, at der kommer noget positivt ud af deres indsats derovre?

Netop derfor skal der ryddes op på Borgen og af selvsamme årsag er jeg til dette folketingsvalg at finde på stemmesedlen i hele Vestjyllands Storkreds på liste E, Partiet Klaus Riskær Pedersen.

Ordet er ditMere Debat