Tip os log ind
Jan Holm Rasmussen.

Den, der tier, samtykker - jeg har vist tiet for længe

15. april 2019, 12.00

PUNKTHUSE Det, at 50-60 indsigelser og et lignende antal beboere i Videbæk er mod lejeboligerne, som Bomidtvest vil bygge på Bredgade i Videbæk, skal ikke længere stå uimodsagt.

Det er helt i overensstemmelse med mine holdninger om demokrati, at borgerne kan udtrykke deres holdninger til en sag. Det betyder ikke, at man får stoppet projektet, fordi man giver lyd. Indsigelser kan betyde, at der kommer nye vinkler på et projekt og dermed et bedre projekt.

Jeg havde kun én indsigelse til projektet, og det gjaldt de beboere, der bor Bredgade 76. Her er der nu indgået en fair aftale. Det glæder mig.

Jeg ser frem til, at boligerne står der. Rigtigt mange har sagt til mig, at de godt kunne forestille sig at bo netop der. Det kan vi også hjemme hos mig.

Jeg kan oplyse til Jens Kr. Lynderup, at vi ikke er et socialt tilfælde, vi får hverken kontakthjælp, boligydelser eller andre kommunale ydelser. Det gælder i øvrigt også de mange hundrede, der har udtrykt samme holdning som undertegnede.

Man skal rose, når det fortjenes.

Stor ros til de fire i teknik- og miljøudvalget, der stemte ja til projektet. Jeg har stor tiltro til, at projektet får byrådets ja, ellers kan jeg ikke forstå udmeldingen om, at Videbæk er kommunens port mod øst.

Husk nybyggeriet hos Arla med de mange nye arbejdspladser.

For øvrigt mener jeg, at cykelstien fra Sønderupvej og til Videbæk bør etableres hurtigst muligt, pengene er jo afsat på budgettet.

Ordet er ditMere Debat