Tip os log ind
Preben v. Skjoeth.

De politiske præster bør have en fyreseddel

22. februar 2018, 12.30

PRÆSTER Det gør mig vred, når et stadigt stigende antal præster benytter deres beskyttede positioner til at udøve en stærkt venstreorienteret politik. Hvorfor er der ingen, som fortæller præster og biskopper, at de skal holde sig til deres religion? De kirkelige blander sig efterhånden i alt og det skal altså stoppes.

Præsterne må naturligvis også have politiske ståsteder, for det er en menneskeret i et demokratisk samfund. Men deres politiske opfattelse må blot aldrig fremgå af deres budskaber. Derfor er det i den grad horribelt, som visse af Herrens tjenere, lige fra præster til biskopper, markerer sig så voldsomt i debatten om flygtninge/indvandrere.

Efter min opfattelse er de kirkelige frontkæmpere så énsidige og politisk farvede, at det skriger til himlen af uvidenhed. De har ingen hæmninger i deres bestræbelser på at hjælpe selv kriminelle fremmede, som kun er her på tålt ophold. Den slags agitation, som vi har oplevet med bl.a. Kærshovedgaard, er helt ude i hampen og burde resultere i fyresedler til de gejstlige, som bliver ved med at fremture med deres slet skjulte politisk budskaber.

Det er let for de gejstlige at lege »frihedskæmpere« for især de utilpassede fremmede. Præster og biskopper sidder i deres beskyttede boliger, langt fra de problemer, almindelige dødelige danskere må slås med, når de fremmede opfører sig, som var det vi andre, der skal indordne os efter de fremmede.

Hold jer til kirken og hold jer langt væk fra den politiske debat. Og husk så lige, at det ikke er danskerne, men de fremmede selv, der har skabt problemerne. Det var bedre, om I hjalp med lidt mere, og bedre, med hensyn til omsorg for tusinder af vore egne ældre borgere. De mange hjemløse trænger også til hjælp, men det er der nok ikke så meget personlig reklame i, fordi det er de fremmede, alle debatterer.

Ordet er dit