Tip os log ind
  • 1/: Brande Amatørorkester stod for musikken under frivilligfesten, og der blev spillet musik, som alle kunne nynne og gynge med på. ?
    Foto: Privatfoto
  • 1/: Denne aften var det de frivilliges tur til at nyde - uden at yde. Cirka 120 mennesker var med til aftenens festligheder.
    Foto: Privatfoto

De frivillige blev fejret på Sandfeldgården

Sandfeldgårdens frivillige fejret med sang, musik og anderledes banko
20. november 2018, 08.55

KIBÆK I torsdags var cirka 120 frivillige, beboere og medarbejdere med til at markere de frivilliges indsats med en festlig aften på Sandfeldgården.

Denne aften skulle de frivillige kun nyde - ikke yde - og de kunne blandt andet læne sig tilbage og lytte til musik af Brande Amatørorkester under ledelse af Jan Glud Østergård. Endvidere medbragte orkestret to solister, Børge Toft og Sebastian Glud Østergård.

- Brande Amatørorkester er et meget velspillende orkester, og vi blev præsenteret for musik af André Rieu, Frank Sinatra og Elvis med flere, og orkestret spillede mange velkendte musikstykker, hvor alle kunne nynne og gynge med i takt. Nogle vovede sig også ud i en lille vals, fortæller Herdis Callesen, som er en af de frivillige, der blev fejret.

Herdis Callesen kunne blandt andet også lytte til forstander Lilian Vium, der i sin tale sørgede for at takke alle de frivillige for deres indsats og effekt på beboere og medarbejdere.

Forstanderen sammenlignede blandt andet med sommerfugleeffekten, hvor et lille vingeslag kan få betydning for noget meget større et andet sted.

Anderledes banko

Desuden blev der spillet en lidt anderledes form for banko:

- Vi fik læst en fortælling, som var bygget op over de frivilliges aktiviteter på Sandfeldgården, og her skulle vi være opmærksomme på tallene, der efterhånden blev læst op i fortællingen, og sørge for at krydse dem af på vores plader, fortæller Herdis Callesen.

Frivilligfesten på Sandfeldgården er en årligt tilbagevendende begivenhed.

Ordet er ditMere Vildbjerg