Tip os log ind
  • 1/: Jonna Henriksen (t.v.) fra Vildbjerg og Kirsten Hvid fra Sunds tog imod tilbuddet om en gratis omgang massage på den stand, som Pear Lunthaisong, der er thaimassør i Vildbjerg, havde stillet op. - Det er dejliiiigt, lød det fra Kirsten Hvid, mens massøren havde fingrene i hendes nakke. - Og det kan i hvert fald mærkes!
  • 1/: Sanne Christensen driver Din Akupunktur i Sørvad, hvor hun blandt andet tilbyder »skavankjusteringer«.- Når folk kommer med smerter, siger de tit, at de har nogle »skavanker«, forklarede hun med et smil og tilføjede, at hun dog ikke kunne justere så mange skavanker lige på stedet: - Men hvis nogen bare har lidt ondt i skulderen, kan jeg godt lave en øreakupunktur her. Ellers kræver en behandling lidt længere tid, end jeg har i aften.
  • 1/: Vildbjerg Sports- og Kulturcenter lagde lokaler til »pigeaftenen« og var også selv repræsenteret med et udvalg af de delikatesser, som centret kan byde på - og der blev både spurgt og smagt på sagerne.
  • 1/: Hospicechef Herdis Hansen fra Anker Fjord Hospice indledte aftenen med et foredrag om den nødvendige samtale.

Døden var med på en livlig aften

Lyngtotternes »pigeaften« blev indledt med et alvorligt emne
08. marts 2019, 10.32

VILDBJERG 100 betalende gæster var torsdag aften med til at markere, at piger og kvinder havde fået deres egen aften i Vildbjerg, arrangeret af Lions Trehøje...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Vildbjerg