Tip os log ind
Dansen, der fik mest gang i både publikum og de friske dansere, var Gangnam Style


Dansen gik på Torvet

Lørdag formiddag blev der danset godt igennem, da der var Ballroom Fitness på Torvet
21. oktober 2013, 12.17

Kulden sniger sig op igennem støvlerne, og de fleste på Torvet står med et ønske om at have medbragt endnu en varm trøje.

Men ikke de 20 herningensere, som har samlet sig midt i det hele. Sveden pibler frem i deres pander, og de fleste har allerede smidt vanterne.

Verdens bedste

Foran dem står nemlig verdens bedste Ballroom Fitness-instruktør, Elisabeth Dalsgaard.

Og hun har i den seneste halve time samlet et hav af mennesker på Torvet med musik og dans. Nogle er så modige, at de danser med, mens andre kigger på, mens de vipper med fødderne til danseeventet, der er arrangeret af Herning Cityforening.

Livs- og danseglæde

Ballroom Fitness er et koncept, som Elisabeth Dalsgaard har startet, og i løbet af de seneste par år er det blevet meget populært. Det går ud på at danse for eksempel vals, jive og rumba, men uden en partner.

- Jeg har været rundt og lave events mange steder, dog mest indenfor. Men også flere steder udenfor. Jeg var blandt andet på en festival i sommer, hvor jeg skulle undervise fra en scene. Folk stod med fadøl i hånden og forventede nok musik. Men de var bare med på den og stillede deres fadøl og havde det sjovt med at danse. Det er det, jeg gerne vil med Ballroom Fitness. Sprede livs- og danseglæde, fortæller danseinstruktøren.

 

Læs meget mere om dansen på Torvet i Herning Folkeblad.

Se desuden masser af danse-fotos i billedserien herunder.

Er du abonnent kan du klokken 14.30 læse avisen HER

Du kan også vælge at læse eller købe dagens avis på din iPad / tablet eller smartphone ved at downloade app'en i App Store / Google Play

 

 

Ordet er dit