Tip os log ind
Instruktionen af året store forestilling hos Teaterspirerne er atter lagt i hænderne på Bente Meldgaard.
Foto: Jørn Deleuran

Danmarkspremiere hos Teaterspirerne

»Annie Jr.« bliver opført tre gange i april
12. februar 2019, 10.36

brande Fredag og lørdag 5.-6. april opfører Teaterspirerne i Brande »Annie Jr.« i RemisenBrande.

- Der er måske flere, der har studset lidt over, at vi har kaldt det en danmarkspremiere, men det er det. Hverken mere eller mindre, siger formanden for Teaterkompagniet, Jørgen Lauridsen.

Teaterspirerne er en slags ungdomsafdeling af Teaterkompagniet.

Teaterforlaget MTI, som er forlag for mange store Broadway-produktioner, begyndte for et par år siden at omdanne nogen af deres stykker til »skole- og juniorudgaver«.

Skoleudgaverne er selvfølgelig de helt enkle, og junior-udgaverne en mellemting.

Der er dog ufravigeligt krav, at de medvirkende på scenen er over 18 år.

- Vi har været så heldige at få lov til at opføre »Annie Jr.«, og det er den første gang, juniorudgaven opføres i Danmark, og så synes vi, det er meget passende, at det er lige her i Brande, mener Jørgen Lauridsen.

Musicalen er baseret på tegneserien om den lille forældreløse Annie, som går fra at være glemt forældreløst barn til at være en millionærs datter. Den foregår i 1930'ernes New York under den store depression, hvor Annie og de andre forældreløse børn er tvunget til at leve et sørgeligt liv i den fordrukne Miss Hannigan's strenge børnehjem.

Annies held vender, da hun bliver udvalgt til at tilbringe julen sammen med en kendt millionær ved navn Oliver Warbucks, fordi han har fundet ud af, at det kunne der være god PR i. Det bliver en jul, som forandrer livet for dem alle.

Instruktionen er igen i år lagt i hænderne på Bente Meldgaard, som får god assistance af datteren Michelle og manden Bjarne.

- Vi har taget hensyn til, at det i høj grad er en familieforestilling, så vi har valgt at have en forestilling fredag 5. april om aftenen og to forestillinger om eftermiddagen lørdag, siger Jørgen Lauridsen.

Billetsalget er i gang.

Ordet er ditMere Brande