Tip os
Der vil være masser af aktiviteter at give sig i kast med i løbet af de tre og en halv time arrangementet varer. Privatfoto

Byen støtter brysterne

Med Lyserød Lørdag bliver der sat fokus på brystkræftsagen i Ejstrupholms gader
13. september 2017, 11.41

Ejstrupholm - Brystkræft er den kræftsygdom, der rammer flest kvinder i Danmark - en ud af ni kvinder rammes af sygdommen.

Det er baggrunden for, at vi sætter ekstra fokus på brystkræft lørdag 30. september, siger gruppen fra Kræftens Bekæmpelse i Ejstrupholm i en pressemeddelelse.

Gruppen sætter fokus på brystkræft ved at lave diverse aktiviteter, herunder en sponsor gå/løbs-rute på 500 meter på afspærrede gader.

Derudover vil der være mulighed for at få malet ansigt, hår og negle, besøge det muntre køkken og så vil der også være markedsgade med telte, hvor man kan erhverve sig strik, julesager, fuglehuse og meget mere.

- Man kan sagtens nå at være med. Vi er meget taknemmelige over det engagement, vi allerede har mødt fra forretninger, foreninger, handelsstandsforeninger og virksomheder, som støtter op om Lyserød Lørdag. Og så håber vi, at borgerne gør det samme - nemlig møder op, og deltager i begivenhederne og ikke mindst, at man har lyst til at støtte sagen, lyder beskeden fra Kræftens Bekæmpelses Ejstrupholm-gruppe.

Ordet er dit