Tip os log ind
Dagplejebørnene har været meget kreative, og deres værker kan nu opleves i Vildbjerg Lægehus.
Foto: Privatfoto

Børnekunst på lægehuset

23. november 2018, 08.00

VILDBJERG Dagplejere og dagplejebørn fra Vildbjerg, Timring og Skibbild-Nøvling har haft travlt med at forberede en ny kunstudstilling, som nu kan opleves i Vildbjerg Lægehus frem til 28. februar næste år.

- Vi var så heldige, at personalet i Vildbjerg Lægehus gav os tilbuddet om, at vi måtte lave en kunstudstilling med malerier hos dem. Vi vil rigtig gerne vise noget af alt det, vi laver med børnene, så selvfølgelig tog vi imod tilbuddet, fortæller dagplejer Birgitte Skoven Nielsen.

Undervejs har børnene hygget sig med at male, krølle papir, tegne og klistre på forskellige måder, ligesom naturens egne materialer som blade, kogler og bark har været taget i brug.

- Det er altid en stor fornøjelse at se børnene gribe vores tiltag med nysgerrighed og interesse. Det tager ikke mange minutter, før de fleste børn er helt koncentrerede og fordybet i aktiviteten. Derudover oplever de glæden ved at have skabt et kreativt billede sammen med deres venner, så det er også med til at gøre dem stolte, fortæller Birgitte Skoven Nielsen.

Ordet er ditMere Vildbjerg