Tip os log ind
Den første formand for Brande City, Preben Christensen, er glad efter pæn medlemstilslutning, og flere er på vej, fastslår han.

Brande City lægger godt ud

Den ny forening har fået »klublokaler« over EDC Mægleren
11. januar 2019, 13.13

brande Den tidligere borgmester i Brande Preben Christensen er en optimistisk mand, men her ved årsskiftet er humøret om muligt steget endnu en grad opefter.

Som første formand for Brande City kan han konstatere, at man allerede nu er oppe på 165 medlemmer.

- Medlemmerne spreder sig fint på de enkelte underudvalg, og der er endnu flere på vej, siger Preben Christensen om den nye forening, der har fået »klubhus« over EDC-Mægleren ved Torvet.

- Det er gode og rigtigt fine lokaler, kommenterer foreningens første førstemand, der gerne ser, at man får tilknyttet en overordnet sekretær - en slags citychef - der kan gå på tværs af udvalgene.

- Vi har jo som ny forening begrænset med midler, så der er grænser for, hvad vi rent økonomisk kan tilbyde, siger Preben Christensen, der dog ikke ville sige nej til et sponsorat til formålet, hvis det kom på tale.

Det har været på tale, at man i Brande City måske kunne hyre turistchef Jette Nielsen på halv tid, men det er ikke aktuelt nu, hvor Ikast-Brande Turistforening er historie.

Brande City blev en realitet midt i november sidste år.

Forinden havde Brande Handelsstandsforening og Brande Borgerforening flirtet med hinanden i årevis, ligesom man fra politisk side efterlyste et fælles talerør for centerbyen Brande.

Efter adskillige måneders forhandling lykkedes det til slut at få en model på plads.

Brande City har en hovedbestyrelse med Preben Christensen som formand, og derunder er der fem underudvalg.

Der er udviklings- og planlægningsudvalg, der omfatter det tidligere 360 grader, udvalget for detailhandel, erhvervsudvalget, sports- og kulturudvalget samt borger- og aktivitetsudvalget.

Ordet er ditMere Brande