Tip os log ind
  • 1/: I eventyrhaven møder vi blandt andet selveste H.C. Andersen, der nyder solen uden for et fantastisk grønt hus.
  • 1/: Rislende vandfald og et sandt farve- og dufteorgie byder os velkommen til Nordeuropas største blomsterpark.

Blomster og oplevelser i Jesperhus med Læserklubben

En herlig junidag omgivet af smukke og velduftende blomster i alle farver og former. Læserklubben tager på besøg med rundvisning i Jesperhus Blomsterpark tirsdag 18. juni
20. april 2019, 16.45

Af Lone Henningsen

Er der virkelig jungle i Danmark?

Svaret er ja, det er der da i Jesperhus Blomsterpark sammen med et væld af blomster, træer, buske, fugle og eventyr.

Tirsdag 18. juni kører Læserklubben sammen med Ansbussen mod Mors. Vi samler deltagere op i Silkeborg, Ikast og Herning mellem klokken 08.00 og 08.40. Undervejs i bussen nyder vi morgenkaffe og morgenbrød, mens vi kører gennem det sommerlige landskab over Sallingsundbroen og når blomsterparken ved 10.30 tiden.

Besøget indledes med en rundvisning af en af havens gartnere, der viser og fortæller i de forskellige haver.

Største blomsterpark

Jesperhus er på otte hektar og hermed Nordeuropas største blomsterpark. Den åbnede i 1966, og siden da er parken blot vokset fra år til år, og flere aktiviteter er kommet til.

Her er fyldt med stauder, roser, alverdens sommerblomster, sukkulenter, kæmpe fantasifulde blomsterfigurer og meget mere. Vi ser Inspirationshaven, som er anlagt langs Danmarks længste vandfald. Oplev også Eventyrhaven, hvor du kan se de kendte eventyrfigurer fra H.C. Andersens Eventyr lavet i blomster.

Til frokost skal vi nyde den store frokostbuffet med fri øl og sodavand i Piratkroen. Når du er færdig med at spise, kan du fortsætte din tur rundt i parken på egen hånd og nærstudere det, som betager dig mest.

Om eftermiddagen vil der være kaffe og kringle - ligeledes i Piratkroen.

Klokken 16.15 forlader vi Jesperhus og begiver os hjemad.

Forventet hjemkomst mellem klokken 18 og 18.45.

Prisen for denne dag er for avisens abonnenter 675 kroner. I prisen er inkluderet: Buskørsel, kaffe og morgenbrød, entré og rundvisning i Jesperhus Blomsterpark, stor frokostbuffet med øl/sodavand samt eftermiddagskaffe og kage.

Tilmelding til Læserklubben.

Ordet er dit