Tip os log ind
Listen af opkøb hos Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen fortsætter, og denne gang har han valgt at investere i Aarhus-firmaet Pond. ?
Foto: Bestseller

Bestseller laver bæredygtigt opkøb i Aarhus

Med opkøbet i Aarhus-firmaet Pond skal der fokus på udvikling af biologisk nedbrydelige tekstiler
09. maj 2018, 15.17

OPkøb Bestsellers administrerende direktør og ejer Anders Holch Povlsen har gennem investeringsselskabet Brightfolk købt sig ind i det aarhusianske biotekstilfirma Pond.

Det er en mindre virksomhed, som har specialiseret sig i udviklingen af biologisk nedbrydelige tekstiler, som på sigt skal kunne erstatte de materialer, som i dag indgår i tøjproduktion.

Opkøbet er bekræftet i en pressemeddelelse fra Bestseller, men det oplyses ikke, hvor mange penge tekstilgiganten smider i Aarhus-firmaet.

Vil udbrede erfaringerne

Lise Kaae, der er administrerende direktør i Bestsellers holdingselskab Heartland, udtaler, at Bestseller er stolte over det nye partnerskab med Pond.

- Vi håber, at dette samarbejde kan gøre Ponds visioner omkring bæredygtige materialeløsninger til virkelighed. Løsninger, som vi håber kan blive overført til andre forretningsområder i Heartland, og selvfølgelig i særdeleshed i Bestseller, siger hun.

I en tilsvarende pressemeddelelse fra Pond lyder der stor begejstring over aftalen.

- Kombinationen af Ponds teknologi og Heartlands indsigt og adgang til markedet giver os mulighed for at få en stor og positiv indvirkning på miljøet. Vi planlægger at begynde udviklingsarbejdet i Aarhus-området snart. Partnerskabet med Heartland gør det muligt for os at ekspandere hurtigt og udvikle vores forretning, udtaler administrerende direktør og medstifter Thomas Brorson Pedersen.

Visionen hos Pond er at udvikle tekstiler, som blandt andet kan erstatte polyester i tøjproduktionen og dermed begrænse materialernes udledning i grundvandet.

Ordet er ditMere Erhverv