Tip os log ind
  • 1/: Vicepolitiinspektør Jørgen Christensen, Midt og Vestjyllands Politi: - Vi kigger altid på de steder, hvor uheldene er sket, og vi er ikke stødt på, at der er manglende vedligehold og rengøring af færdelsskilte involveret. Vores indsats prioriterer vi altid efter, det vi ved slår ihjel, og det er hastighed, spiritus og uopmærksomhed.
  • 1/: Kommunikationschef Anders Rosbo, visitdanmark: - Nej, vi har ikke fået nogle konkrete indberetninger fra turister om beskidte vejskilte. Men at vores land er holdt rent og pænt, er noget udenlandske gæster vægter højt, så Kristian Pihl Lorentzen har ret i, at det er et meget vigtigt kriterie.
  • 1/: sagsbehandler jens kristian kofoed, Vejdirektoratet: - Vejdirektoratet må beklageligvis erkende, at det hidtidige iværksatte fokus på området ikke har været tilstrækkeligt. Vejdirektoratet vil på den baggrund skærpe entreprenørernes fokus på tavlevask for at sikre, at det sker i henhold til det aftalte niveau, således at læsbarheden er i orden.

Beskidte vejskilte: Koster det turister og trafikuheld?

07. december 2018, 11.28

Folketingsmedlem og transportordfører for Venstre Kristian Pihl Lorentzen mener, at flere af vejskiltene på hovedvej 13 gennem Ikast-Brande Kommune er til gene ...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Ikast-Brande