Tip os log ind
  • 1/: Snacks og snak. Det var ingredienserne, da avisen holdt helt uformelt åbent hus. Ruth Frank, der sidder i midten i rødt, havde medbragt en æske chokolade, og den chokolade er reserveret dem, der kommer forbi redaktionen den kommende tid.
    Foto: Flemming Hansen
  • 1/: Chefredaktøren på Herning Folkeblad, Vibeke Larsen, fik også en snak med både gæster og nogle af de ansatte, hun ikke mødes med til daglig. Her Hans Kærgaard, der er formand for Aulum Erhvervsudvikling og Ivan Kristensen, der er annoncekonsulent på Lokalavisen.
    Foto: Flemming Hansen
  • 1/: Man kan faktisk finde ud af en del om journalisterne ved at besøge redaktionen i Vildbjerg. Søren Poder (t.v.) har en passion for et bestemt fodboldhold. Her taler han med Hugo Overgaard. Om det handler om Brøndby eller Den Gamle Smedie, vides ikke.
    Foto: Flemming Hansen

Åben redaktion: En god historie begynder med en snak

Redaktionen i Vildbjerg summede af snak i går, da der var uformelt åbent hus. Journalister og annoncemanden er tilgængelige hver dag
10. maj 2019, 14.58

VILDBJERG Der var engang ...Sådan begynder mange gode historier fra gamle dage, og lokalredaktionen for den vestlige del af Herning Kommune gik egentlig...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Aulum-Vildbjerg